Agressieregulatietrainingen

Agressie kan door verschillende emoties ontstaan, zoals verdriet, angst, frustratie en boosheid. De trainingen zijn sterk gericht op bewustmaking van jouw eigen keuzemogelijkheden en verantwoordelijkheid. Je leert agressie te begrijpen, te controleren en op een andere manier te uiten.

 •  Kennismaking/intake  € 50,00
 • 1 persoon 60 minuten € 60,00
 • 1 persoon 10 trainingen € 500,00
 • 2 personen 60 minuten € 75,00
 • 2 personen 10 trainingen € 650,00
(excl.6%btw)

Emotieregulatie training

Sterk zijn. en goed mee kunnen komen. Het kan moeilijk zijn in onze maatschappij. Ook voor kinderen. Private Victory kan hen hierin helpen, zodat zij weer gaan geloven in zichzelf en zich weer vrij voelen in hun dagelijkse omgeving. Emotieregulatie is een ervaringsgerichte en speelse vorm van behandeling om zover te komen. Binnen bewegings- –en lichaamsgerichte activiteiten werkt de emotieregulatie trainer vanuit een bepaalde thematiek zoals zelfvertrouwenemotieregulatieangstenweerbaarheidontspanning.

 •  Kennismaking/intake  € 50,00
 • 1 persoon 60 minuten € 60,00
 • 1 persoon 10 trainingen € 500,00
 • 2 personen 60 minuten € 75,00
 • 2 personen 10 trainingen € 650,00
(excl.6%btw)

Emotieregulatie training: individueel of in groepsverband

De emotieregulatietrainer van Private Victory hanteert een unieke aanpak, gericht op het hele systeem rondom een kind. Tijdens de emotieregulatietraining wordt, zowel op individueel niveau als in groepsverband, ingegaan op hun voelendenken en handelen. Op het gebied van agressie is de trainer een ervaringsdeskundige, die een unieke emotieregulatie training heeft ontwikkeld. U bent bij ons zeker van een gepaste, professionele en behulpzame professional die u op de meest effectieve manier begeleid. Dankzij de jarenlange ervaring van onze begeleider weet u ook dat u nog jarenlang zult profiteren van de begeleiding. De volgende doelen worden hierin beoogd. 

 • Je eigen boosheid leren begrijpen
 • Op een passende manier boosheid leren uiten
 • Je eigen emoties leren controleren 

Doelgroep

 • Kinderen en Jongeren van 6 t/m 18 jaar
 • Volwassene
 • Senioren
 • Licht Verstandelijk gehandicapt (LVG)

WEERBAARHEIDSTRAINING

Deze training zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt; je kunt dan in stresssituaties "nee" zeggen. Groepsdruk kan positief werken, gezamenlijk sporten is bijvoorbeeld een gezonde bezigheid. Maar groepsdruk kan ook negatief werken. Je kunt je onder druk gezet voelen om dingen te doen waar je niet het mee eens bent, zoals vernielen, drinken, drugs gebruiken of pesten. Tijdens deze cursus krijg je inzicht in wat gedrag bij anderen en jezelf teweeg kan brengen. Uiteindelijk kun je bewust en zelfverzekerd handelen.

KICKBOKSCLINIC

Trefwoorden bij deze training zijn: persoonlijke effectiviteit, vergroting van de eigenwaarde, teambuilding en presteren onder druk. Meestal beleef je trainingen op het werk vanuit een stoel, maar met onze training leer je op een andere manier te denken. De trainingen zijn totaal anders van aanpak. Je leert om uit je vertrouwde wereldje te stappen en te vechten naar de grens van je kunnen. De kickbokstraining biedt daarmee een innovatieve en spannende aanvulling op trainingstrajecten waarbij gedragsverandering centraal staat. Dit is een fascinerende toevoeging als het gaat om bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, klantgerichtheid of onderhandelen. Met de kickbokshandschoenen aan laat je direct zien wie je bent en waar jouw kracht en mogelijkheden liggen. In een veilig klimaat maakt jouw manier van kickboksen duidelijk hoe je voelt, denkt en handelt in samenwerking met anderen. Je ontdekt wat je blokkeert en hoe je die blokkades kunt doorbreken. Je leert je angst te overwinnen en bewust gebruik te maken van je veerkracht.

Workshop kickboksen

Tijdens deze actieve workshop zal de specifieke basiskennis van het kickboksen worden aangeleerd. Anders dan bij traditionele vormen van onderwijs speelt de actieve deelname hier een belangrijke rol. De theorie en praktijk vinden gelijktijdig plaats, waarbij jouw plezier vooropstaat. De workshop begint met een korte introductie waarin de basistechnieken van het kickboksen worden uitgelegd. Hierin leer je onder andere het voetenwerk, de verdediging, de coördinatie, de kracht en de snelheid kennen.


177030950.jpg

180904068.jpg

@@@ Weerbaarheid 2.jpg20141010_155954.jpg